Kadın, Erkek ve Çocuk Çamaşırları

blog image

İade Şartları

Tarih :11.12.2017 14:09:57

Değerli Müşterilerimiz, 
 
isikcamasirlari.com'da
 
sadece üretici firma ve/veya resmî distribütörler tarafından ithal edilen ürünler satışa sunulur, bu nedenle tüm ürünler yetkili servislerin garantisi altındadır.
* Tarafımıza herhangi bir sebebten dolayı geri göndermek istediğiniz ürünler için sitemizde yer alan iade ve geri gönderim başvuru formunu doldurmalısınız. 

Başvuru formunda ürünle ilgili sorunu ve talebinizi net bir şekilde ifade etmeniz, sorunun çözümü için yapılacak işlemleri hızlandıracaktır. Başvurunuz sonrasında ürün geri gönderime uygun ise size gönderi onay kodu verilir. Bu onay koduyla ürünü bize kargo bedeli ödemeden gönderebilirsiniz. Gönderinizi mutlaka Yurtiçi Kargo'yla yapmalısınız. 

Eksik ürün ve Eksik Aksesuar/aparat başvularında ürünü geri göndermeniz sizden talep edilmeyecek olup gönderi onay kodu verilmeyecektir. Eksikler başvurunuz incelendikten sonra tamamlanacak ve bilgilendirme yapılacaktır. 

Sipariş takip sayfasında "İade ve Geri gönderim" formunu satın aldığınız ve size kargo ile teslimatı yapılmış ürünler için doldurabilirsiniz. 

Ürünü satın almaktan vazgeçtiyseniz, üründe arıza ya da ayıplı olduğunu düşünüyorsanız, ürün size hasarlı ulaştıysa, üründe eksik aksesuar/aparat varsa, faturanızda olan ancak gönderi içinden çıkmayan eksik bir ürününüz varsa ya da ürün satın aldığınız üründen farklı bir ürün olarak size ulaştıysa başvurunuzu uygun seçenek ve talebinize göre doldurabilirsiniz. 

ÜRÜN DEĞİŞİMİ: Satın aldığınız ürünlerin "renk/beden/model" nedeniyle veya sitedeki başka bir ürün ile değişimi yapılamamaktadır. 

Ürün sayfalarında belirtilen garanti süreleri geçerlidir. 

Yorum Yaz
sizes